fbpx

SPF- Sun Protection Factor – необхідний захист вашої шкіри

10 Червня 2021

SPF буквально у всіх на вустах з настанням спекотних місяців, сезону морських відпусток і часу засмаги.

Sun Protection Factor – це необхідний захист вашої шкіри від негативного впливу UV- променів сонця (ультрафіолету). Сучасні косметичні засоби містять як хімічні, так і фізичні фільтри. Цифри поруч з SPF – індекс, який «говорить» нам про ступінь, сили захисної дії фільтрів.

Наприклад, SPF 50 означає, що косметика здатна захистити вашу шкіру від 98% всіх UV- променів. Тобто на верхні шари шкіри впливає лише 2% (1/50 частина).

З чого складається правильний «арсенал» засобів від сонця і для засмаги?

Крем – загальноприйнята класика. З квітня по жовтень якісний крем з SPF не нижче 30 є must have- засобом в будь-який косметичці. Сонцезахисні креми MyIDi для тіла з SPF 30+ і 50+ вбережуть вашу шкіру від фото (зовнішнього) і хронологічного (внутрішнього) старіння. Вони запобігають втраті вологи та відновлюють мікробіом шкіри, заспокоюють, відновлюють і омолоджують її шляхом ефективних антиоксидантних натуральних компонентів.

Флюїд – розподіляється на тілі легше крему через свою понад легку консистенцію. Він служить ідеальним закріплювачем засмаги, може вирівнювати тон шкіри та сприяє її регенерації.

Масло не володіє високим SPF. Його основне завдання в іншому – забезпечити вам супер засмагу! При цьому воно і зволожує, і насичує, і регенерує шкіру.

Відновлювальний гель після засмаги заспокоїть і відновить шкіру, загоїть опіки та ранки.

 

3 найважливіших правила застосування Санскрін і засобів для безпечного загару:

  1. Нанесіть засіб на шкіру за 15-20 хв перед загорянням або виходом на вулицю.
  2. Розподіляйте рівномірно по всіх відкритих ділянках тіла.
  3. Обновляйте кожні 2 години.

Пам’ятайте! Органічні фільтри руйнуються через 2-3 години. Санскрін поступово випаровується і стирається зі шкіри, а значить слабшає захисний шар.

Коментарі